Här kommer du lära dig att det är sant att även pengar växer som gräs. Det har alltid växt som gräs men vi har inte förstått hur det går till och vi har därför inte brytt oss om att förstå, alternativt tyckt att det är lättare att låta andra hantera våra pengar:

Hej Jag heter Hannika! Jag tänker på den här sidan berätta lite om hur pengar fungerar, jag berättar även lite om min erfarenhet och historia angående detta, det här är min hemsida där jag talar om temat ekonomi och pengar, vilket är olika saker. Jag bor i Europa och rör mig mest i Spanien, Sverige och även England en del, i min familj är även Stina en medlem, hon är en liten hund, jag älskar att göra skillnad till det bättre. (Att kunna känna att göra livet bättre för andra är min passion.)

…Här på den här sidan är det endast den ekonomiska aspekten jag fokuserar på:

1993 började jag på allvar intressera mig för Business, jag startade upp mitt första handelsbolag Kuliosa Kuriosa, jag började sälja saker på torg och marknader för att få livserfarenhet, jag hyrde även bod i Nynäshamn. Därefter har jag haft många typer av företag, egen näringsidkare, holding företag, jag har drivit två företag i Spanien.

Som Social Entreprenör har jag fått en del erfarenhet genom åren, här vill jag dela dem med dig. Du kan ha en önskan om att lära dig mer, ta del av mina erfarenheter och göra din sak bättre. Du kanske kommer hit för att någon rekommenderar dig, välkommen oavsett vad som gjort att du nu är här. Du kan även kontakta mig om du vill ha en tillfällig coachning du har kanske tillfälligt en svacka, du kanske har ett stilljte. Du kanske behöver gruppen och letar efter en mastermind grupp. ! Du kanske behöver uppdaterad information om hur pengar fungerar i dag, lite råd om vem man kan vända sig till får expertis inom olika områden.

Du kan nå mig på min mail info@hannikaoberg.com Välkommen!